На Хмельниччині та по всій Україні працює евакуатор
9 янв 2019 17:03 1460
На Хмельниччині та по всій Україні працює евакуатор
Поломки й ДТП на дорогах можуть чекати практично кожного водія. Від стажу водіння не залежить вихід з ладу генератора або двигуна. Існує ризик з’їхати у кювет під час ожеледиці, потрапити в ДТП, деякі деталі можуть прийти в несправність під час поїздки дорогами України. Саме тому у кожного водія має бути під рукою телефон АвтоВантажу: +380(98)439-44-11, +380(99)439-44-11, +380(93)725-44-11.
Евакуація автомобілів не найприємніша процедура для водіїв, однак з нею доводиться стикатися багатьом власникам авто. Таку роботу АвтоВантаж здійснює цілодобово, тому вам допоможуть вийти зі складної ситуації в будь-який час дня і ночі.
Досить набрати номер диспетчера і точно повідомити йому про місцеперебування несправного автомобіля, описати обставини того, що сталося. Завдяки багаторічному досвіду в сфері евакуації автомобілів АвтоВантаж після дорожньо-транспортних пригод або просто після несподіваної поломки вашого автомобіля допоможе вам на найвищому професійному рівні.
АвтоВантаж доставить несправний автомобіль в будь-яку точку Хмельницького, Хмельницької області або будь-яке місто України. Наші евакуатори мають обладнання для безпечного навантаження та надійної фіксації транспортного засобу на платформі. За відгуками наших клієнтів, ми заслужили статус надійної фірми https://avtoevakyator.com.ua
Маючи достатню кількість евакуаторів, розподілених по місту, ми завжди оперативно реагуємо на виклик в будь-який час доби. Слід зазначити, що  наші фахівці мають досвід роботи у важких погодних умовах.